Aluminijumska Lajsna 9032 Stepenišna 50mm 2,7m

Šifra: 99799
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za stepenice, reljefna sa gumom, za spajanje podnih površina koje se nalaze na Stepenišni profil sa protivkliznim reljefom i PVC trakom se postavlja naknadno i vrlo je efikasan kod sprečavanja klizanja. Može se postaviti kako na spoljašnja, tako i na unutrašnja gazišta. PVC traka se radi u crnoj boji.
MP cena: 2.490 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99799
Veleprodajna cena 2.075,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju na stepenicama od podnih obloga i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Postavljaju se na spoljni ugao između dve podne obloge.
Vrsta Stepenišna lajsna
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Stepenice
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Dužina (m) 2,70
Visina (mm) 28,0
Širina (mm) 50,0
Boja Srebrna Mat
Materijal Aluminijum
Dodatne Informacije Predmetni proizvod je vrhunskog kvaliteta. Sve lajsne u ponudi su izrađene u srebro mat I sjaj I zlato mat boji. Sve lajsne su upakovane u pvc foliju sa deklaracijom I tehničkim crtežom. . Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, keramičke pločice, laminat, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: IROKO DOO
Zemlja Porekla: Turska
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020