Stiropor Ukrasna Lajsna LX 45 - 35x35x2000mm

Šifra: 43518
(0 ocena)
Opis proizvoda Dekorativne Stiropor Lajsne. Za oblaganje ivica, plafona ili drugih površina i na taj način ulepšavaju enterijer stambenog prostora. Dekorativne stiropor lajsne Vašem enterijeru daju celinu prostora, ali su zgodne i prilikom prikrivanja manjih neravnina na zidovima ili plafonima. Izrađuju se od visokokvalitetnog polistirena zbog koga su lake i elastične kako ne bi pucale. Boje se svim akrilnim bojama za zidove, što Vam ostavlja prostor da menjate boje i kreirate sami izgled svog enterijera. Dekorativne lajsne od stiropora su našle veliku primenu u uređenju enterijera, budući da su cenovno znatno pristupačnije od gipsanih radova, a krajnji efekat je isti. Veliku prednost u odnosu na gips imaju i zbog svoje otpornosti na vodu, vlagu čak i fizička oštećenja. Po porudžbini
MP cena: 173 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 43518
Veleprodajna cena 144,17 RSD
Jedinica mere kom
Primena Dekorativne lajsne Vam omogućavaju da se igrate sa dekoracijom enterijera, postavljate okvire na zidove, uređujete plafone, stvarate enterijer po svojoj želji. Fabrički su izrađene u kalupima raznih dimenzija i oblika kako bi zadovoljile različite ukuse. Idealno su rešenje za dekoraciju dnevnih soba, hodnika, kupatila, ali i poslovnih prostora.

Sve što Vam je potrebno za postavku dekorativnih stiropor elemenata i lajsni jeste lepak, ger i testera. Zid ili podloga na koju se postavljaju stiropor dekorativne lajsne i ornamenti mora da bude suva i čista podloga bez prašine.

Za ukrajanje i gerovanje lajsni koristite najobičniji ger pod uglom od 45° i testeru. Izvucite pravac na poziciji gde želite da postavite lajsnu ili ornament. Po zadnjoj strani nanesite akrilni lepak po čitavoj dužini lajsne ili ornamenta. Blagim pritiskom učvrstitie element na prethodno obeleženu poziciju. Zbog svog kvalitetnog sastava akrilni lepak nije potrebno dodatno pridržavati, budući da se brzo suši i veže.

Po ivicama sastava lajsne i podloge dodatno nanesite akrilni lepak i mokrim prstom pređite po sastavima da biste popunili eventualne neravnine i šupljine. Postavljene elemente možete da obojite u željenu boju, čime je završen celokupan proces postavljanja.
Tip Ukrasne Lajsne
Materijal PS - Polistiren
Dužina (mm) 2000
Dimenzije (mm) 35 x 35
Količina (kom/kutija) 95
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: STILBY DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020