Pluta presovana u rolni 5mm - 1,0x10m / 1m2

Šifra: 43118
(0 ocena)
Opis proizvoda Pluta je u potpunosti prirodni materijal, koji se dobija od kore hrasta plutnjaka. Pluta čini odličnu zvučnu i termo izolaciju sa gotovo identičnim karakteristikama kao stiropor. Pluta je otporna na vlagu i ne upija prašinu. Odlična je podna i zidna obloga u prostorijama u kojima borave osobe koje pate od alergije. Anti statična je, propušta vazduh i ne napadaju je insekti. Ako se odlučite za plutu u svom domu, odabrali ste izdržljiv, prijatan, ekološki materijal koji zahteva minimalno održavanje, a životni vek je više decenija.
MP cena: 1.408 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 43118
Veleprodajna cena 1.173,33 RSD
Jedinica mere m2 (jedna rolna ima 10m2)
Primena Presovana pluta debljine ima koeficijent provodljivosti 0.04-0.05 w/mK I gustinu od 200kg/m3. Poreklom je iz Portugala. Pruža odličnu i efikasnu termo I zvučnu izolaciju.
Prednosti Pluta je u potpunosti prirodni materijal, koji se dobija od kore hrasta plutnjaka. Pluta čini odličnu zvučnu i termo izolaciju sa gotovo identičnim karakteristikama kao stiropor. Pluta je otporna na vlagu i ne upija prašinu. Odlična je podna i zidna obloga u prostorijama u kojima borave osobe koje pate od alergije. Anti statična je, propušta vazduh i ne napadaju je insekti. Ako se odlučite za plutu u svom domu, odabrali ste izdržljiv, prijatan, ekološki materijal koji zahteva minimalno održavanje, a životni vek je više decenija.
Pakovanje Rolna
Debljina (mm) 5
Dimenzije (m) 1,0 x 10
Količina (m2/pak) 10
Gustina (kg/m3) 200
Karakteristike • Koeficijent provodljivosti = 0,04-0,05 W/mK
• Zvučna izolacija 5mm = 26dB
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: TAMBAN DECOR DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020