Staklena prizma Clear - Transparent 190x90x80mm - 122246

Šifra: 22302
(0 ocena)
Opis proizvoda Staklene prizme Clear 1909/8 Clearview  su stvorene za one koji žele da završe svoje “sve staklene zidove” bez kompromisa na dizajn i kreativnost. Prizma blok estetski završi bilo koji zid bez upotrebe dodatnih materijala (cementa, plastike, drveta ili aluminijuma) za potpuni dizajn, harmoniju i laku ugradnju. Od klasične jasne verzije do bogatog hromatskog raspona  pastelnih nijansi (plava, akvamarin, zelena, pink, itd), prizme olakšavaju stvaranje višebojnih zidova koji svojom dekoracijom i lepotom privlače pogled. Transparentnost lakih refleksija kroz staklo blokova osvetljuje okruženja, što ih čini dinamičnim i stimuliše protok svetlosti i danju i noću.Pravougaona staklena prizma 1909/8 prirodni je dodatak kvadratnom staklenom bloku Neutral 1919/8 Neutral, s kojim se može kombinovati i pružiti maksimalnu slobodu kreativnosti u dizajniranju armiranobetonskih i staklenih prizmi. Takođe je dostupan sa talasastim staklenim dizajnom i sa tri završne obrade (prozirni, peskani pesak sa jedne ili obe strane), 1909/8 je pogodan za širok spektar zahteva za transparentnošću. Clear 1909/8 mora biti postavljen sa minimalnim prostorom od 1 cm, a može se koristiti i u kombinaciji sa ostalim staklenim prizmama Basic Line, kao što su kvadratno providno staklo, obojeni i specijalni komadi. Težina 1 kom = 1.5kg
MP cena: 457 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 22302
Veleprodajna cena 380,83 RSD
Jedinica mere kom
Primena Zidovi od staklenih prizmi imaju osobinu svetlosne propustljivosti, sigurnosti, toplotne i zvučne izolacije, a razne šare i boje daju mnogo mogućnosti za upotrebu u dekorativnom smislu. Ne treba koristiti staklene prizme za gradnju nosećih zidova.
Dimenzije (mm) 190 x 90 x 80
Boja Transparentna
Količina (kom/m2) 50
Količina (kom/pak) 10
Dodatne Informacije Prizme su veoma dekorativan i funkcionalan građevinski elemenat koji se u svetu, a u poslednjih nekoliko godina i na našim prostorima sve više koristi za ulepšavanje enterijera i eksterijera. Primenom staklenih prizmi u građevinarstvu mogu se ostvariti različiti efekti. Najčešce se upotrebljavaju za svetlarnike, ograde na balkonima i terasama, tuš kabine, šankove, a idealne su za prostorije sa nedostatkom svetlosti. Zidovi mogu biti ravni i polukružni, a prizma se može postavljati i na podove da bi propuštala svetlost kroz tavanicu.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: Velog DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020