Blog

Baštenske garniture za najbolju relaksaciju u prirodi

Baštenske garniture

Baštenske garniture su idealne za opuštanje i relaksaciju u dvorištu nakon napornog dana. Najčešće se koriste tokom proleća i leta, a kako se zima bliži kraju, vreme je za kupovinu novog seta.

Sjajan nameštaj za dvorište doprinosi udobnosti i komforu doma. Ukoliko odaberete udobne stolice, garniture, fotelje i praktične stolove, možete dnevnu sobu ili trpezariju da premestite u svoje dvorište tokom tople sezone.

Ne samo da možete porodično da obedujete napolju, već vaše dvorište može da postane i sjajno mesto za okupljanje društva, prijatelja i priređivanje zabava. Nemojte da previdite mogućnost boravka na otvorenom, kao ni na terasama ili malim, ušuškanim baštama. Izađite iz zatvorenog prostora i ove godine provedite što više vremena napolju. Ipak, promišljeno odaberite baštenske garniture, shodno svojim potrebama i kapacitetima.

Baštenske garniture – O čemu treba voditi računa?

Baštenske garniture su idealne za boravak napolju, u prirodi, tokom proleća i leta. Ipak, nemojte se zaletati prilikom kupovine, već planski i pažljivo birajte nameštaj koji ćete da kupite. Postoji više stvari o kojima treba voditi računa.

Pažljivo birajte materijal

Baštenske garniture se uglavnom proizvode od tikovine, eukaliptusa, nerđajućeg čelika, aluminijuma, kovanog gvožđa i sintetičke smole. Svaki od materijala ima svoje prednosti i mane koje ga čine idealnim za određene klimatske uslove. Odaberite materijal nameštaja na osnovu mesta na kom planirate da koristite baštensku garnituru.

Baštenske garniture

Da li je garnitura jednostavna za održavanje?

Baštenske garniture treba da služe za uživanje i relaksaciju. Nikako ne treba da oduzimaju previše vremena za čišćenje, brisanje i održavanje. Ukoliko odaberete nameštaj od prirodnih materijala (pletiva, tikovine ili kedra), godinama će sjajno izgledati.

Skladištenje tokom zime i kišnih dana

Garniture za baštu treba da čuvate na bezbednom mestu, daleko od vlage. Garaže, podrumi ili tavani su idealna mesta za to. Ukoliko ih odložite sigurno ćete im produžiti rok trajanja.

Kvalitet

Ne isplati se kupovati baštenske garniture svake godine. Kada se odlučite da izdvojite novac, izdvojte određenu sumu za kvalitetnu garnituru.

Komfor

Garniture za baštu treba da budu lake za održavanje, kvalitetne, ali i komforne i udobne. Ipak, one treba da se koriste za relaksaciju, opuštanje i uživanje u dvorištu ili na terasi. Pobrinite se za to da odaberete komforan nameštaj.

Koje baštenske garniture su najbolje?

Baštenske garniture od prirodnog materijala su uvek topla preporuka. U zavisnosti od vaših potreba, odaberite garnituru koja ispunjava vaše uslove.

Baštenske garniture

Na eStovarištu postoji velika ponuda različitih baštenskih garnitura. Možete da birate boje, materijale, ali i broj mesta za sedenje. Nudimo vam ugaonu garnituru, dvosede, trosede, kao i fotelje. Takođe, veličina stola, kao i njegov oblik, treba da odgovaraju vašim preferencijama. Setovi su otporni na nepovoljne vremenske uslove i UV zračenje. Lako se održavaju i sklapaju.

Naša posebna ponuda je dečiji sto sa dve stolice. Set je izuzetno udoban i stimuliše maštu svakog deteta. Moguće ga je postaviti u bašti, na terasi ili u sobi. Svi setovi su veoma stabilni i funkcionalni.

eStovarište – Internet stovarište u vašem džepu

Posetite Internet stranicu eStovarišta i odaberite sve što vam je potrebno za poslovni prostor, dom ili dvorište. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti sve željene artikle na navedenu adresu. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili dileme, kontaktirajte sa nama i rado ćemo vam pomoći u donošenju odluke. Ukoliko želite dodatno da uredite dvorište, preporučujemo vam kupovinu najkvalitetnijih kosilica za travu, kao i dekorativne saksije za cveće.

Baštenske garniture

Prodaja građevinskog materijala, alata i opreme putem interneta – stovarište u Vašem džepu!

Od sada je stovarište tamo gde Vam je potrebno, bilo da gradite ili renovirate, tražite materijal, alat ili proizvod za ugradnju… Ne morate više da obilazite stovarišta, eStovarište to čini umesto Vas. Pronađite sve što Vam treba na brz i jednostavan način iz udobnosti Vašeg doma ili dok ste na samom gradilištu!

Veliki izbor proizvoda je garancija da ćete pronaći ono što Vam treba, a sve što poručite dostavljamo u najkraćem roku na željenu adresu!

eStovarište je Vaš lični asistent za uspešnu realizaciju građevinskog projekta, uvek na raspolaganju i uvek pri ruci, praktično – stovarište u Vašem džepu!

Kontaktirajte nas već danas. Mi smo eStovarište u vašem džepu i dostupni smo 24 časa dnevno za sva pitanja i nedoumice. Možete da nam pišete putem kontakt forme na našem sajtu, ili da nas pozovete telefonom.

Related Posts