Ponudu najboljih stovarišta dostavljamo na Vašu adresu!

Nema potrebe da obilazite stovarišta

Mi smo to već uradili umesto vas!

Ako imate iskustva sa kupovinom građevinskih materijala, onda znate koliko to može da bude zahtevan proces. Najpre, morate znati šta treba sve da nabavite, zatim saznati sve adrese i lokacije stovarišta u vašoj okolini, pa onda ih lično sve obići, pogledati ponude, uporediti uslove, cene… Pri čemu se često dešava da nemaju sva stovarišta sve vama neophodne proizvode. Naime, niko nema mogućnosti da drži tako velik i skup lager, pa zato stovarišta drže samo onu robu koja se najviše traži. Samim tim kupac najčešće i ne zna koji sve materijali i rešenja za njihove potrebe postoje.

S druge strane, ako krenete na internetu da se informišete o materijalima, znači da morate da otvorite gomilu stranica i da u mukotrpnom procesu sve pronađete, poredite, kalkulišete… A vama je ključno je da na kraju procesa nađete i cenu materijala i cenu transporta do vaše lokacije, što je često pretežak zadatak. Prosto, nema “sve na jednom mestu”, to jest nije bilo do sada – pred vama je eStovarište – sve za gradnju na jednom mestu!

Ponudu najboljih stovarišta isporučujemo na Vašu adresu!

eStovarište je internet prodavnica (eShop) građevinskih materijala sa sveobuhvatnom ponudom proizvoda iz svih kategorija ovog tržišnog segmenta. Suštinski, povezujemo celokupnu ponudu jedne regije u jedan eShop. Na taj način eStovarište je u mogućnosti da u svojoj ponudi ima najveći izbor proizvoda raznih asortimana po najboljim uslovima kupovine. Na jasan i pregledan način svim posetiocima omogućavamo da brzo nađu željeni proizvod. Svi materijali imaju opis, tehničku specifikaciju i najbitnije informacije za kupovinu. U eri „pametnih telefona“, uz eStovarište 24 časa dnevno vam je na raspolaganju stovarište u vašem džepu!

Naša vizija je da svojim kupcima ponudimo najkompletniju bazu i asortiman građevinskog materijala na domaćem tržištu, uz sve pogodnosti modernog eShop-a: jedostavnog odabira, kupovine i isporuke na kućnu adresu.