1. Registracija na sajtu https://estovariste.rs/beograd/

Ukoliko želite da kao registrovani korisnik izvršite porudžbinu potrebno je izvršiti registraciju na našem sajtu, kako bi Vaša porudžbina bila pravilno obrađena i isporučena.

Na sajtu možete izvršiti porudžbinu na dva načina:

  1. Kao registrovani korisnik
  2. Kao neregistrovani korisnik

Razlika između ova dva načina je ta što ako ste kao registrovani korisnik izvršili porudžbinu na sajtu prvi put, sistem će sam popuniti određene podatke u delu gde se vrši unos podataka za plaćanje. Svaki sledeći put kada izvršite porudžbinu, sistem sam popunjava podatke za plaćanje, što olakšava i skraćuje put do završetka porudžbine.

Ukoliko porudžbinu vršite kao neregistrovani korisnik, sistem će svaki put tražiti da unesete podatke prilkom plaćanja, bez obzira koliko puta vršite porudžbinu. Zbog toga će proces porudžbine trajati malo duže.

Do dela za registraciju možete doći na dva načina:

Prvi način:

U gornjem desnom uglu, sa desne strane korpe nalazi se ikonica (slika 1.1)  koja vodi na Registraciju ili za Logovanje ako ste Već kreirali nalog.

Slika 1.1 Prikaz ikonice za Registraciju / Logovanje.

Klikom na ikonicu, otvara se stranica na kojoj možete kreirati Vaš nalog. Da biste kreirali nalog, morate popuniti određena polja. Polja za popunjavanje su:

  1. Korisničko ime
  2. Adresa e-pošte
  3. Lozinka

Kada popunite polja, klikom na dugme „REGISTRUJTE SE“ postajete naš član. Samim tim kasnije možete obavljati plaćanje ne unoseći ponovo Vaše podatke ( Slika 1.2) .

Registracija Na Sajtu Estovariste

Slika 1.2 Proces registracije korisnika – polja za unos

Logovanje na sajt eStivarište

Ukoliko ste već registrovani korisnik prijavićete se unosom podataka koje ste uneli prilikom registracije. Za logovanje su Vam potrebni sledeći podaci (slika 1.3):

  1. Korisničko ime
  2. Lozinka

Unosom traženih podatka, ulogovani ste na naš sajt, i samim tim možete obavljati kupovinu.

Logovanje Na Sajt Estovariste

Slika 1.3 Prikaz polja koja je potrebno popuniti da biste se logovali na sajt

Drugi način:

Na vrhu sajta, u desnom gornjem uglu, nalazi se „Moj korisnički nalog„. Klikom na „Moj korisnički nalog“ otvara se deo za logovanje na sajt. Ukoliko ste postojeći korisnik, sajtu možete pristupiti unošenjem podataka za Korisničko ime (broj 1) i Lozinku (broj 2), potom klikom na dugme „PRIJAVA“ (broj 3) pristupate našem sajtu (Slika 2.1).

Drugi Nacin Logovanja Na Sajt Estovarsite

Slika 2.1 Popunjavanje polja za logovanje na sajt, klikom na dugme „Moj korisnički nalog„.

Ukoliko nemate nalog na našem sajtu, isti možete kreirati klikom na tekst „Registracija„. (Slika 2.2)

Slika 2.2 Registracija

Ukoliko nemate kreiran nalog, a želite da postanete naš član. Klikom na dugme „Moj korisnički nalog“, otvoriće Vam se forma za logovanje. U donjem desnom uglu forme. piše Registracija. Klikom na Registraciju otvoriće Vam se stranica za kreiranje naloga ( Slika 1.2). Unošenjem traženih podataka, postajete član našeg sajta!