TKK PUR Pena FAST FIXING Manuelna - Niskoekspandirajuća 750ml

Šifra: 51556
(0 ocena)
Opis proizvoda Poliuretanski lepak za brzo pričvršćivanje dobro prianja na ciglu, beton, plinobeton, kamen, drvo i druge građevinske i izolacione materijale.
MP cena: 884 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51556
Veleprodajna cena 736,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena Jednokomponentni poliuretanski lepak niske ekspanzije za brzo i izuzetno čvrsto lepljenje različitih građevinskih materijala. Koristite jednokomponentni poliuretanski lepak niske ekspanzije za lepljenje i pričvršćivanje raznih građevinskih materijala, kao što su drvene stepenice, prozorske daske, izolacioni materijali (EPS i XPS stiroporske ploče, OSB ploče, gips ploče), vešalice itd.
Prednosti • Stvrdnjava se pomoću vlage iz vazduha.
• Precizno nanošenje lepka omogućava brže izvođenje završnih radova i ekonomičnu potrošnju.
Vrsta PU Pena Manuelna za lepljenje-Niskoekspandirajuća
Pakovanje Aerosol doza
Težina (ml) 750
Vreme vezivanja (min) (18°C, 60% rel. vlažnost) 5-10 min
Nanošenje 5 – 10 minuta nakon nanošenja, masa više nije lepljiva na dodir. Nakon nanošenja, širi se u zapremini čak 2-3 puta i ima odlično prianjanje na sve građevinske materijale. Koristi se u građevinskoj industriji za punjenje, izolaciju, ugradnju prozora i vrata. Takođe se koristi za ugradnju vodovodnih, grejnih, ventilacionih i električnih instalacija. Brzo popunjava otvore i zaptiva spojeve. Dobro očistite površinu pre nanošenja pene. Takođe preporučujemo da navlažite površine. Stvrdnuta pena pruža jaku vezu i odličnu izolaciju.
Dodatne Informacije • KAKO POPRAVITI FASADU?
Izloženost svetlosti, vremenskim uslovima i mehaničkim opterećenjima dovode do toga da fasada vremenom gubi sjaj, puca, ošteti se, zaprlja ili je prekrije buđ. Međutim, smanjuje se i efikasnost zaštite fasade od vlage. Zbog toga je fasadne površine potrebno redovno održavati. Ako postoje pukotine na fasadi, one se mogu popuniti TKK SEAL FACADE & WALL REPAIR ACRYL zaptivnim materijalom sa grubom površinom. Masa se može nanositi na vlažne površine i može se prefarbati. Pre nanošenja, površina mora biti čvrsta i čista, pa prvo uklonite sve napuknute ili loše spojene delove. Stvrdnuta masa je otporna na atmosferske uticaje, UV svetlost i starenje. Na delovima fasade koji nisu izloženi suncu najčešće se pojavljuju alge i buđ. Zahvaćena mesta se prvo pokrivaju sredstvom za uklanjanje algi i zidne buđi na fasadnim površinama. Kada se površina osuši, ispire se mlazom vode a ostaci algi i plesni se uklone mehanički. Nakon što je proces završen, fasada se može prefarbati, najbolje je prefarbati bojom koja sadrži sredstvo za sprečavanje rasta buđi i algi. 2 sloja boje obično su dovoljna za dobro prekrivanje. Pre nanošenja novog sloja, prethodni se mora dobro osušiti.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: TKK DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020