TKK PUR Pena TOP FOAM Pištoljska 750ml

Šifra: 51578
(0 ocena)
Opis proizvoda TOP FOAM poliuretanska pena je specijalno dizajnirana za ugradnju prozora i vrata i za popunjavanje otvora.
MP cena: 875 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51578
Veleprodajna cena 729,17 RSD
Jedinica mere kom
Primena Jednokomponentna poliuretanska pena niske ekspanzije za brzu i laku ugradnju prozora i vrata i popunjavanje otvora. Koristi se u građevinskoj industriji za ugradnju prozora i vrata, popunjavanje i izolaciju. Takođe se koristi za ugradnju vodovodnih, grejnih, ventilacionih i električnih instalacija. Brzo popunjava otvore i zaptiva spojeve. Ima odlična izolaciona svojstva.
Prednosti • Stvrdnjava sa vlagom iz vazduha i nakon nanošenja vrlo malo naraste. 5 - 10 minuta nakon nanošenja više nije lepljiva na dodir.
• Dobro prianja na sve građevinske materijale kao što su drvo, beton, plinobeton, cigla, metal, aluminijum.
• Stvrdnuta pena pruža jaku vezu i odličnu izolaciju.
• Nakon završetka rada, obavezno zaštitite penu od UV svetlosti.
• Precizno nanošenje pene omogućava brže izvođenje završnih radova i ekonomičnu potrošnju.
• Nanosi se pomoću montažnog pištolja.
Vrsta PU Pena Pištoljska za lepljenje-Standard
Pakovanje Aerosol doza
Težina (ml) 750
Vreme vezivanja (min) (18°C, 60% rel. vlažnost) 5-10 min
Nanošenje Zaptivanje prozora i vrata ima veliki uticaj na potrošnju energije za grejanje. Pored velikih toplotnih gubitaka, nepravilna ugradnja prozora i vrata može čak dovesti do oštećenja izazvanih prolaskom vodene pare kroz međuprostor okvira i zida, zbog čega se odgovarajućim materijalima mora obezbediti nepropusnost spojeva. Kod klasične ugradnje prozora, razmak između okvira prozora i zida popunjava se PU (poliuretanskom) penom. Za profesionalnu ugradnju prozora i vrata i lepljenje prozorskih dasaka preporučujemo upotrebu poliuretanske pene TKK PU FOAM WINDOW & DOOR LOW EXPANSION. PU pena 5 – 10 minuta nakon nanošenja više nije lepljiva na dodir. Dobro prianja na sve građevinske materijale kao što su drvo, beton, plinobeton, cigla, metal, aluminijum. Precizno nanošenje pene omogućava bržu izvedbu završnih radova i ekonomičnu potrošnju.
Dodatne Informacije • KOJI OBLIK NANOŠENJA MONTAŽNOG LEPKA JE NAJPRIKLADNIJI?
U slučaju lepljenja većih površina montažnim lepkom, najprikladniji oblik primene je u vertikalnim linijama sa razmakom od približno 10 cm između istih. Ova metoda lepljenja omogućava da vazduh cirkuliše između linija, što dovodi do ravnomernog stvrdnjavanja lepka. U slučaju primene montažnog lepka u obliku namotanih linija, vlaga se može nakupiti u takozvanim džepovima, što uzrokuje nejednako stvrdnjavanje lepka. U slučaju tačkastog nanošenja, lepak će se stvrdnuti na ivicama lepljenog materijala i stvoriti prepreku, što znači da lepak više neće moći da očvrsne u središnjem delu lepljenog materijala.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: TKK DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020