Duracell - Punjač za Baterije CEF 14 (2AA+2AAA)

Šifra: 67385
(14 ocena)
Opis proizvoda Duracell CEF14 Punjač + punjive baterije 2xAA NiMH 1300mAH+ 2xAAA 750mAh( Hi speed 4h, auto-OFF). Pakovanje sadrži punjac plus 2 kom AA baterije kapaciteta 1300mAh + 2kom AAA 750mAh. NiMH baterije mogu da se pune do 1000 puta i ne poseduju memorijski efekat koji vremenom smanjuje kapacitet (kao npr. NiCD baterije).
MP cena: 3.296 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 67385
Veleprodajna cena 2.746,67 RSD
Jedinica mere pak
Karakteristike Kada ste ste stalno u pokretu, jednostavno nemate vremena da čekate da se vaše baterije napune. Bez obzira da li želite da vaša deca zabavljaju video igrama sa potpuno punim game controllerom, ili da fotografišete beskrajne snimke vašeg uzbudljivog života – potrebne su vam baterije u koje se možete pouzdati gde god da krenete. Duracell napredni punjač je vaše brzo i portabl rešenje, kako bi vam omogućio da nastavite da idete napred umesto da zastanete zbog praznih baterija. Ovaj brzi punjač može napuniti dve AA baterije za samo 45 minuta, čineći ga 3x bržim od najprodavanijeg konkurentskog širom sveta. Za trenutka kada vam je neophodno da vaše baterije budu spremne, pruža vam i do četiri sata upotrebe za samo 15 minuta punjenja. 9 bezbednosnih karakteristika obezbeđuju dovoljno snage kako ne biste morali da brinete. Punjač dolazi sa Duracell 10-godišnjom garancijom, kako biste mogli da se pouzdate u Duracell najbolju, najdugotrajniju sangu svaki dan. Slobodno živite u pokretu a neka vas vaše Duracell baterije prate gde god da krenete. Kada punite dve AA baterije. Rezultati variraju od uređaja i sistema korišćenja.Approx. 85% od potpune napunjenosti kada koristite Duracell 1.300 mAh NiMH baterije.
Punjač istovremeno može da puni 2 ili 4 baterije tipa AA i AAA, kao npr:
AA - 4 kom
AA - 2 kom ili AAA 2 kom
AAA - 4 kom
Vreme punjenja zavisi od kapaciteta baterija (najbolje, ostavite baterije u punjaču da se pune tokom noči)
Kad napunite baterije obavezno ih izvadite iz punjača i punjač isključite iz napajanja. Ne preporučuje se mešanje tipova i kapaciteta baterija prilikom punjenja.
Vrsta Punjač za baterije
Tip Rechargeable
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EUROKOLOR DOO BEOGRAD / DURACELL BELGIUM
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020