Fimizol Express Bitumenski premaz hladan postupak 9,0kg

Šifra: 83150
(0 ocena)
Opis proizvoda FIMIZOL EXPRESS se upotrebljava kao prethodni premaz za pripremu podloge hidroizolacije, otprašivanje, itd. Upotrebljava se u hladnom stanju, bez razređivanja, prethodno dobro pomešan. Nanosi se četkom, valjkom ili mašinski. Sledeća faza radova se izvodi nakon sušenja nanete mase. Ne sme se zagrejavati. ZABRANJENA je upotreba otvorenog plamena za vreme radova. Pri upotrebi u zatvorenim prostorijama mora se obezbediti dobro provetravanje.
MP cena: 1.980 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 83150
Veleprodajna cena 1.650,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se kao prethodni premaz kod izvođenja bitumenskih hidroizolacija. Sa primenom Bitulita ostvaruje se veza između podloge i bitumenske trake ili mase. Primenjuje se za zaštitu metala od korozije i zaštitu drveta od vlage i vode. Upotrebljava se na temperaturama iznad +5ºC.
Tip Bitulit
Pakovanje Kanister
Težina (kg) 9,0
Sadržaj bitumena (%) ≥ 30
Sadržaj punila(%) < 70
Tačka razmekšavanja po PK (°C) ≥ 55
Postojanost na hladnoću (°C) +4
Postojanost na toplotu (°C) ≥70
Potrošnja Prosečna potrošnja je 0,35 kg/m2, a kreće se od 0,2-0,5 kg/m2.
Nanošenje Nanosi se četkom od životinjske dlake ili prskanjem u jednom sloju na suvu i očišćenu podlogu ( beton, malter, drvo, metal, stara hidroizolacija ). Potrošnja zavisi od poroznosti podloge i kreće se od 300 – 400 g/m² za beton i 200 g/m² za metal. Pri upotrebi Bitulita u zatvorenim prostorima mora se obezbediti dobro provetravanje i dovod svežeg vazduha.
Dodatne Informacije Bitulit se pakuje u plastičnim kanisterima ili u metalnim buradima. Čuva se u natkrivenom prostoru zaštićenom od sunca, toplote i mehaničkog oštećenja ambalaže. Bitulit se skladišti uz primenu mera zaštite od požara za lako zapaljive materije.
Sa otpadnim proizvodom i otpadnom ambalažom proizvoda je potrebno rukovati u skladu sa Pravilnikom o otpadu i Zakonom o ambalaži i ambalažnom otpadu. Otpad proizvoda je razvrstan kao:
• otpadna očišćena ambalaža: grupa 15 01 02 plastična ambalaža , grupa 15 01 04 metalna ambalaža;
• otpadna neočišćena ambalaža: grupa 15 01 10 -ambalaža, koja sadrži ostatke opasnih supstanci ili je kontaminirana opasnim supstancama.
• otpad čistog proizvoda: grupa 08 04 09 -otpadni lepkovi i zaptivači koji sadrže organske rastvarače ili druge opasne supstance.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: FIM KANJIŽA
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020