Savo - Sredstvo protiv buđi - 500ml

Šifra: 51475
(0 ocena)
Opis proizvoda SAVO SREDSTVO PROTIV BUĐI u spreju efikasno uklanja buđ i gljivice, obezbeđujući sjajnu belinu. Može da se koristi za tretiranje raznih površina: zidovi, pločice, keramika i fuge, malter, cigla, kamen, emajl, plastika, akril, silikon, guma, nerđajući čelik.
MP cena: 1.242 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51475
Veleprodajna cena 1.035,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, ovaj proizvod odlično otklanja buđ i plesan sa zidova, podova, plafona, lavaboa, kada za kupanje, drvenih površina, prozora i vrata.
Vrsta Sredstvo protiv buđi
Pakovanje Boca-Sprej
Težina 500 ml
Nanošenje Bezbedno koristi biocidni proizvod. Pre korišćenja pročitaj etiketu i podatke o proizvodu. Pritisnite sigurnosnu kvačicu na gore i istovremeno okrenite mlaznicu prskalice u radni položaj. Nakon upotrebe istovremenim pritiskom sigurnosne kvačice na gore prskalicu okrenuti u zaključani polažaj. Poprskati sprejem problematična mesta sa 10-15 cm razdaljine i ostavite da deluje 15-20 minuta. Ne boravite u prostoriji dok proizvod deluje. Nakon navedenog vremena isperite tretiranu površinu sa vodom ili ostavite da se preparat osuši. Ne uklanjajte buđ pre nanošenja preparata, kako bi se izbeglo širenje opasnih spora. U slučaju teškog zagađenja, ukoliko postoji potreba ponovite postupak tek nakon ispiranja ili kada se površina osuši. Izbegavati prekomerno nanošenje spreja, tretirane površine ne smeju da budu natopljene već umereno naprskane. Pre upotrebe testirajte dejstvo proizvoda na malom, neupadljivom delu kako bi proverili reakciju površine. Koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama kako bi se izbegla iritacija očiju / grla. Sprej se ne sme udisati, ne dozvoliti kontakt sa kožom / očima. Ukoliko osetite bilo kakvu iritaciju odmah prestati sa upotrebom i napustiti prostoriju dok se površina ne osuši.
Dodatne Informacije Sastav: Aktivna supstanca: Natrijum hipohlorit 4,7 g/100 g. < 5% agens za izbeljivanje na bazi hlora (Natrijum hipohlorit), anjonski surfaktant.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: HARD IS 2014 DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020