Kalorifer Trofazni 12kW 90W 380V - Bešumni

Šifra: 58233
(0 ocena)
Opis proizvoda Električni kalorifer je uređaj čija je primena neograničena, tako da se može upotrebljavati u domaćinstvima, halama, restoranima I radnim prostorijama gde se zahteva čisto I bezbedno grejanje. Zagrevanje se vrši veoma brzo I ekonomično I u najhladnijim vremenskim prilikama, uz potpuno očuvanje ekološke sredine. Uređaj može da se postavi u bilo koji deo prostorije. Ima veliku brzinu zagrevanja, te se željena temperature postiže za vrlo kratko vreme, što ga čini veoma ekonomičnim. Tehničko rešenje kalorifera omogućava dug vek trajanja I pouzdan rad. Po porudžbini
MP cena: 21800,00 RSD Ušteda: 2.180,00 RSD
19.620 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 58233
Veleprodajna cena 18.166,67 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Bešumni - Modularna sklopka
Tip Trofazni
Snaga (KW) 12
Snaga Ventilatora (W) 90
Napon (V) 380
Zagreva prostor (m2/m3) 75 / 200
Opseg regulacije temperature (°C) 0 - 30
Protok vazduha (m3/h) 1250
Osigurač (A) 3 x 20
Dimenzije (mm) 340 x 380 x 440
Težina (kg) 15
Karakteristike Kalorifer Mak trade poseduje termostat kojim regulišete željenu temperaturu u opsegu od 0° do 30° stepeni. Termostat štedi električnu energiju, jer prekida rad uređaja kada se dostigne željena temperatura. Takođe, priključni kabal je ugrađen u kalorifere. Kalorifer 12kW model poseduje klasični trofazni utikač 3P+N+E. Električni grejači za kalorifere se prave od šamota u obliku spirale. Šamotni grejač je napravljen od specijalne vatrostalne opeke koji akumulira i emituje toplotu. Zahvaljujući snažnim industrijskim ventilatorima, topao vazduh se brzo proširi prostorijom.
Dodatne Informacije Uređaj zahteva takozvano visoko postavljanje. Treba ga postaviti na visini od najmanje 1,8m iznad poda, odnosno najmanje 25cm od bočnog zida I od plafona, dok udaljenost zadnje stranice kalorifera od zida treba da bude najmanje 20cm kako bi se obezbedila bolja efikasnost I nesmetana cirkulacija vazduha. Podloga na kojoj je uređaj postavljen treba da bude ravna, stabilna, čvrsta I suva. Pri radu uređaj ne sme da se pokriva da ne bi došlo do pregrevanja. Isporučuje se sa priključnim kablom, utikačem I preciznim sobnim termostatom.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: MAK TRADE GROUP DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020