Duct Tape "211" - Traka 48mm x 10m

Šifra: 54472
(0 ocena)
Opis proizvoda Duct traka ima primenu kod termo i hidroizolacija, pakovanja teških paketa, reparacije i dekoracija. One predstavljaju višenamenski alat koji pruža jednostavna, snažna i pouzdana rešenja za praktično svaki posao na gradilištu, čak i vrlo zahtevne aplikacije . Troslojna struktura i termoplastični lepak osiguravaju snažno zadržavanje duže vreme. Preporučuje se kao zaštita i zaptivač u mnogim kontekstima kao što su kuća, gradilišta, industrijske intervencije, pa čak i poljoprivredne aktivnosti.
MP cena: 282 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 54472
Veleprodajna cena 235,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Duct traka ima primenu kod termo i hidroizolacija, pakovanja teških paketa, reparacije i dekoracija. Sa jakom adhezivnom snagom, visokom zateznom čvrstoćom i brzim i preciznim kidanjem zadovoljava potrebe za različitim popravkama. One su tu da “urade posao”. Lepak: Hot Melt (Topli vosak). Traka je armirana radi veće izdržljivosti. Velika jačina lepljenja.
Vrsta Duck traka
Sastav Topli vosak
Dužina (m) 10
Širina (mm) 48
Debljina (μm) 90
Boja Siva
Vrsta lepka Hot melt (topli vosak – veštačka guma)
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: HARD IS 2014 DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020