HYPERSHIELD - Sintetička izolaciona vodootporna smola 10kg

Šifra: 56210
(0 ocena)
Opis proizvoda

TEČNA HIDROIZOLACIONA MEMBRANA NA BAZI VLAKANA ARMIRANE SINTETIČKE SMOLE DM1. HYPERSHIELD je gotova tečna hidroizolaciona membrana na bazi sintetičke smole armirane vlaknima. Na bazi vode, bez rastvarača. Koristi se za hidroizolaciju unutrašnjih i spoljašnjih vlažnih područja. Nisu potrebne mrežice ili trake za brtvljenje za zaštitu uglova i ivica hidroizolacionog sistema. Idealna je za hidroizolaciju kuća, javnih ili industrijskih objekata, kupatila, tuš kabina, spa centara, đakuzija, balkona, terasa i bazena. Može se nanositi na neupijajuće podloge, kao što su pločice. Proizvod sa vrlo niskim emisijama organskih jedinjenja (VOC). Gotov proizvod, jednokomponentni, ne zahteva pripremu. Za razliku od drugih hidroizolacionih membrana, ne zahteva staklena vlakna ili trake za brtvljenje ivica. Materijali za oblaganje se mogu naneti 24 sata nakon poslednjeg sloja premaza. Armirana vlaknima, za maksimalnu fleksibilnost i trajnost, čak i pri niskim temperaturama. Jednostavnost i brzina nanošenja. Ne predstavlja opasnost po životnu sredinu i aplikatore. HYPERSHIELD je gotova tečna membrana armirana vlaknima, napravljena od sintetičkih smola koje se raspršuju u vodi, bez rastvarača, namenjena za hidroizolaciju unutrašnjih i spoljašnjih vlažnih područja.

MP cena: 3.990 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 56210
Veleprodajna cena 3.325,00 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Hidroizolacija
Tip HYPERSHIELD
Primena Koristi se za hidroizolaciju unutrašnjih i spoljašnjih vlažnih područja. Nisu potrebne mrežice ili trake za brtvljenje za zaštitu uglova i ivica hidroizolacionog sistema. Idealna je za hidroizolaciju kuća, javnih ili industrijskih objekata, kupatila, tuš kabina, spa centara, đakuzija, balkona, terasa i bazena. Može se nanositi na neupijajuće podloge, kao što su pločice.
Pakovanje Kanta
Težina (kg) 10
Potrošnja Potrošnja: 1,0 - 1,2 kg/m2.
Nanošenje Pre upotrebe dobro promešati. Podloga mora biti čvrsta i suva. Može se nanositi na beton, cementne maltere i cementne maltere, pločice, mozaik ili prirodne kamene podove, drvo i suve građevinske sisteme. Nanošenje se vrši glatkom čeličnom špahtlom, valjkom ili četkom u 2-3 sloja. Debljina finalnog nanosa nakon sušenja: najmanje 0,8 - 1 mm. Na upijajućim podlogama, prvi sloj razrediti sa 10% vode, nakon sušenja (30 min. na +23 °C), naneti 2 nerazređena sloja. Vreme čekanja između drugog i trećeg sloja je 4 sata na +23 °C. Za postavljanje pločica ili prirodnog kamena na hidroizolacionu membranu, koristiti lepak za pločice klase C2 ili R2 (EN 12004). Temperaturni opseg primene: od +5 °C do +35 °C.
Dodatne Informacije Usklađenost sa EN 14891 DM 02 P
Početna čvrstoća adhezije pri kidanju ≥ 0,5 N/mm2
Čvrstoća adhezije pri kidanju nakon uranjanja u vodu ≥ 0,5 N/mm2
Čvrstoća pri kidanju nakon termičkog starenja ≥ 0,5 N/mm2
Čvrstoća adhezije pri kidanju nakon ciklusa smrzavanja/otapanja ≥ 0,5 N/mm2
Sposobnost premošćavanja pukotina u normalnim uslovima ≥ 0,75 mm
Sposobnost premošćavanja pukotina pri veoma niskim temperaturama (-20°C) ≥ 0,75 mm
Čvrstoća pri kidanju nakon kontakta sa hlorisanom vodom ≥ 0,5 N/mm2
Vodonepropusnost pri pozitivnom pritisku Bez prodora
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: MARMODOM SRBIJA
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020