NAČINI PLAĆANJA

NAČINI PLAĆANJA
NAINIPLAANJA.png1_12.png
Internet Kupovina

  • Plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja robe)
Kod plaćanja pouzećem, poručenu robu plaćate u gotovini isključivo (nije moguće plaćanje karticom) prilikom preuzimanja paketa koji na Vašu adresu dovozi kurirska služba. 
 
  • Plaćanje preko računa (na naš žiro račun)
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš žiro račun. Porudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. U e-mailu dobijate detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici. Važno je da napomenemo da sačekate naše kolege da Vam se jave, kada provere dostupnost svih poručenih artikla i nakon toga dobijate zvaničnu profakturu za plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se pakuju i šalju na adresu kupca. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (Web Banking).

 
  • Plaćanje u Velog salonu prodaje (lično preuzimanje robe)
Ukoliko želite da robu preuzmete lično u našem salonu, uplatu možete izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu, na adresi Lole Ribara 133, Železnik.


thefinalline700px_2_3.png
Kupovina u Velog prodajnom salonu

  • Gotovinsko plaćanje
Plaćanje se vrši u gotovini.

  • Virmansko plaćanje (Plaćanje preko računa)
Plaćanje preko računa. Ova vrsta plaćanja namenjena je i pravnim licima.

  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, American Express, Dina, Kartice Poštanske Štedionice.

***Kod nas postoji povoljnost plaćanja karticama Banke Intesa (Visa, Master Card, American Express) na 6 rata bez kamate.

naciniplacanjabancaintesabezkamate.jpg

Kreditne kartice iz programa Master Card i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u Velog prodavnici može biti 6. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

- Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
- Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate.
 
  • Plaćanje čekovima
Postoji mogućnost plaćanja čekovima građana, bez rata, dok se realizacija čekova izvršava odmah.Copyright © Velog D.O.O., Sva prava zadržana.
FOOTER 2020