Nosač grede WB11 - 51x135x75x2,0mm - 4511

Šifra: 37906
(1 ocena)
Opis proizvoda Spoljašnji nosač grede WB. Namena: Standardne vešaljke greda omogućavaju montažu bez zazora između elemenata koji se spajaju.  Izrađeno u nekoliko desetina dimenzija koje odgovaraju presecima greda koje su prisutne na tržištu.  Zahvaljujući dodatnim, velikim prečnicima otvora, mogu se primenjivati kod pričvršćivanja greda za betonski zid. Materijal: DX51D + Z275 Debljina: 2,0mm Pričvršćivanje: ANCHOR ekseri za drvo ø4; Zavrtnji za drvo ø10;  Vijci  M10,  sidra za beton M10.
MP cena: 187 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 37906
Veleprodajna cena 155,83 RSD
Jedinica mere kom
Primena Vešaljke za grede za lake konstrukcije.
Vrsta Spoljašnji
Tip WB
Dimenzije (mm) 51 x 135
Visina (mm) 75
Debljina lima (mm) 2,0
Težina (kg/kom) 0,3
Antikorozivna zaštita TOPLI CINK: Sloj se nanosi tako što se predmet potapa u tečni cink temperature od oko 450°C. Dobijen sloj ima debljinu od 80-90 μm, ne manje nego 60 μm. Zaštita od debelog sloja preporučuje se za proizvode koji su izloženi dugotrajnom uticaju vlage, pre svega za elemente koji se koriste u bašti. Na ovaj sloj se mogu nanositi dekorativne boje koje su namenjene pocinkovanim površinama.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: DMX SYSTEM DOO KRTINSKA
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Aleksandar | 22/09/2023 Pozdrav, koje dimenzije drveta idu u ovaj nosac? Odgovara mi nosac ali ne mogu da nadjem ni priblizne mere gradje za njega.
Velog: Poštovani dimenzija građe koja može da stane u ovaj nosač je 5x13cm. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020