Redna Obujmica utisna za kablove PA 6-13mm

Šifra: 67905
(0 ocena)
Opis proizvoda Kablovske odstojne obujmice se koriste pri izvođenju nadzidne električne instalacije. Nadzidna instalacija se izvodi na onim mestima gde je to estetski prihvatljivo kao što su podrumi i pomoćne prostorije. Takođe, u drvenim objektima električna instalacija se izvodi postavljanjem vodova na zid koji se pričvršćuju odstojnim obujmicama.
MP cena: 28 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 67905
Veleprodajna cena 23,33 RSD
Jedinica mere kom
Primena Kablovske odstojne obujmice su izrađene od plastike otporne na visoke temperature. Na zid se obično pričvršćuju pomoću tiplova i šrafova ali postoji mogućnost lepljenja ili zakivanja ekserima (ukoliko se radi o drvenim podlogama). Kod postavljanja nadzidne električne instalacije mora se voditi računa o minimalnom rastojanju između zida i kabla koji ne sme da bude manji od 5mm. Korišćenjem kablovske odstojne obujmice ovaj uslov je automatski ispunjen. Kablovske odstojne obujmice su tako konstruktivno rešene da omogućavaju nizanje jedne pored druge u neograničenom broju. Ova njihova osobina omogućava paralelno postavljanje više vodova sa istim međusobnim razmakom. Kod više priključnica ova je situacija neizbežna. Postavljanje kablovskih odstojnih obujmica je veoma lako. Započinje se obeležavanjem linije po kojoj će se postaviti kablovi. Zatim bušenje rupa i montiranje tipla u zid. Sledeće što treba da uradite jeste da postavite šraf u jedan deo plastične kablovske odstojne obujmice I uštafite šraf u tiplove koje ste ranije postavili u rupe. Kablovsku odstojnu obujmicu orjentišite u smeru postavljanja kabla. Primetićete da obujmice nemaju jednu rupu nego se radi o prorezu. To je iz razloga kako bi položaj obujmice mogli da korigujete tako da kabl na zid bude postavljen potpuno ravno. Prostim pritiskom na ozubljeni poklopac ostvaruje se držanje kabla odgovarajućeg prečnika. Kablovske odstojne obujmice se izrađuju u više veličina u zavisnosti od prečnika kabla koji se postavlja.
Tip Redna - OBO
Prečnik Ø (mm) 6-13
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: BLUE LINE DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020