BK-Grund Universal Strukturna podloga 25kg

Šifra: 55945
(0 ocena)
Opis proizvoda Univerzalna strukturna podloga namenjena za ujednačavanje, neutralizaciju, učvršćavanje i vodoodbojnost podloge pre nanošenja svih vrsta fasadnih boja i dekorativnih maltera, osim silikatnih boja/maltera. Preporučljivo je toniranje BK-Grund Universal podloge u istoj nijansi kao završni sloj.
MP cena: 4.980 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 55945
Veleprodajna cena 4.150,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Univerzalna strukturna podloga namenjena za ujednačavanje, neutralizaciju, učvršćavanje i vodoodbojnost podloge pre nanošenja svih vrsta fasadnih boja i dekorativnih maltera, osim silikatnih boja/maltera. Preporučljivo je toniranje BK-Grund Universal podloge u istoj nijansi kao završni sloj.
Vrsta Masa za izravnavanje spoljašnjih zidova
Tip BG-Grund Universal
Težina 25kg
Pakovanje Kanta
Boja Bela
Potrošnja Oko 0,2-0,25 kg/m², zavisno od upijanja i hrapavosti podloge.
Priprema Podloge Podloga na koju se BK-Grund Universal nanosi mora biti čvrsta, čista, suva i bez ostataka ulja. BK-Grund Universal podlogu pre upotrebe promešati i razrediti sa 15-20 % vode.
Nanošenje Tako razređenu podlogu nanositi na zid dugodlakim valjkom ili četkom, u jednom sloju. Po potrebi u slučaju starih, visokoupojnih površina moguće je izvršiti grundiranje dva puta u razmaku od 2-3 sata. Potrebno vreme sušenja do nanošenja završnog sloja iznosi 12 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.
Dodatne Informacije Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vetru.
18 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: BANJA KOMERC BEKAMENT DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020