Šamotna Opeka 25x12,3x3cm

Šifra: 21151
(0 ocena)
Opis proizvoda Šamotna opeka je izrađena od kvalitetnog vatrootpornog materijala. Izdržava temperature do 1.200ºC. Služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, za različite dekoracije i sl.
MP cena: 522 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 21151
Veleprodajna cena 435,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, za različite dekoracije i sl. Šamotne vatrostalne opeke su našle primenu u domaćinstvima I skoro svim toplotnim agregatima i granama privrede, uz najznačajnije prisustvo u železarama, livnicama, obojenoj metalurgiji, opekarskoj industriji kao i kotlogradnji.
Dimenzije (cm) 25 x 12,3 x 3,0
Težina (kg/kom) cca 4,0
Potrošnja (kom/m2) 32
Dodatne Informacije U ponudi imamo I Šamotni komplet od šamotnog brašna i staklene vode. Kao vatrostalni malter koji služi za oblaganje ložišta šporeta, peći, spajanje elemenata dimnjaka i lepljenje kiselootpornih pločica i slično. Pri oblaganju peći šamotnim pločama, treba paziti na debljinu ploča. Ploča ne sme biti suviše tanka jer bi pukla na odredjenoj temperaturi, ali ni suviše debela. Ukoliko niste sigurni koja vam je dimenzija ploče potrebna, možete nas kontaktirati i zajedno ćemo naći pravo rešenje.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: Schiedel Dimnjački Sistemi DOO Srbija
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Alex | 18/11/2023 Da li ova cigla moze da sluzi za termoakumulaciju toplote i odavanje tokom noći na peći na drva spolja alfa rustik? Hvala.
Velog: Poštovani, trebalo bi da može.
David | 21/09/2018 Poštovani, Pravim peć za picu i potrebne su mi ove šamotne cigle za pod. Pošto će radna temperatura biti oko 450 stepeni a moguće je malo više, interesuje me da li cigla debljine 3cm može da izdrži temperaturu do 500 stepeni? Hvala u napred
Velog: Poštovani, ove šamotne opeke izdržavaju temperature do 1.200ºC.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020