Podesivi Vezni ugaonik KRD1 - 55x30x50x2,0mm - 4215

Šifra: 37946
(0 ocena)
Opis proizvoda Podesivi Vezni ugaonik KRD1. Namenjeni su za montažu prozora i pregradnih zidova od gips-karton ploča. Uzdužni otvori osim funkcije podešavanja imaju i dilatacijsku funkciju. Osim toga otvori u obliku pasulja mogu se iskoristiti za pripremnu montažu, dok se prava montaža izvodi uz korišćenje okruglih otvora. Omogućava ispravku uzajamnog položaja elemenata koji se spajaju još pre zabijanja eksera, što je od koristi kod komplikovanih konstrukcija ili konstrukcija koje zahtevaju preciznu montažu. Zahvaljujući mogućnosti uzajamnog pomeranja, u izvesnom opsegu, elemenata koji se spajaju, na spoju se ne javljaju opterećenja koja proizilaze iz deformacija ili promene vlažnosti drva. Materijal: DX51D + Z275 Debljina: 2,0mm Pričvršćivanje: ANCHOR ekseri za drvo ø4; Zavrtnji za drvo  ø6, ø8;  Vijci M6, M8;  sidra za beton  M6, M8.
MP cena: 27 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 37946
Veleprodajna cena 22,50 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Ugaonici
Tip ugaonika Standard Profil
Tip KRD
Dimenzije ugaonika (mm) 55x30 x 50 x 2,0
Antikorozivna zaštita TOPLI CINK: Sloj se nanosi tako što se predmet potapa u tečni cink temperature od oko 450°C. Dobijen sloj ima debljinu od 80-90 μm, ne manje nego 60 μm. Zaštita od debelog sloja preporučuje se za proizvode koji su izloženi dugotrajnom uticaju vlage, pre svega za elemente koji se koriste u bašti. Na ovaj sloj se mogu nanositi dekorativne boje koje su namenjene pocinkovanim površinama.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: DMX SYSTEM DOO KRTINSKA
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020