VELUX - Siesta Roletna DKL - FK04/F04 - 66x98cm

Šifra: 47269
(0 ocena)
Opis proizvoda VELUX siesta roletne nude  potpuno zamračenje u bilo koje doba dana. Idealne su  za spavaće sobe, gde vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti kako bi osigurali dobar i miran san noću  ili popodnevni odmor tokom dana. Naše siesta roletne savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru i dolaze u velikom broju boja i dezena kako bi se uklopile u svaki enterijer. Roletne Velux Siesta su dizajnirane da potpuno zamrače prostor uz pomoć Oeko-Tex® sertifikovane svetlonepropusne tkanine u kombinaciji sa aluminijumskim vođicama ofarbanim u crno sa unutrašnje strane za eliminaciju refleksije. Upravljanje ovim Roletnama je izuzetno jednostavno, može biti ručno, elektronsko ili solarno, i omogućava pozicioniranje u bilo kom položaju. Proizvode se u 24 moderne boje. Po porudžbini
MP cena: 9.490 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 47269
Veleprodajna cena 7.908,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena VELUX roletna za zamračenje uopšte ne propušta svetlost obezbeđujući mrak u bilo koje doba. Idealna je za spavaće sobe u kojima vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti da biste obezbedili dobar san tokom noći ili opuštajući odmor tokom dana.
Prednosti • Potpuno zamračenje;
• Pozicioniranje u bilo kom položaju;
• 24 različite boje i dezena;
• VELUX roletne za zamračenje imaju OEKO-TEX® sertifikat i izrađene su od poliesterskih materijala i klize po bočnim kanalima izrađenim od anodizovanog aluminijuma;
• Siesta roletne poboljšavaju izolaciju do 33 odsto, a smanjuju toplotu do 43 odsto i time utiču na komfor u potkrovlju. VELUX siesta roletne, kao i sve druge unutrašnje VELUX roletne, jednostavno se ugrađuju uz pomoć jednostavnog i jedinstvenog Pick&Click! sistema za ugradnju, koji je VELUX razvio za svoje kupce, vlasnike VELUX krovnih prozora, da bi im olakšao ugradnju.
Karakteristike VELUX roletne za zamračenje su testirane i pružaju vam najbolji efekat zamračenja na tržištu. Ne propuštaju nimalo svetlosti za totalni mrak, bez obzira na boju roletne. Izaberite dezen koji najbolje dopunjava vaš stil i interijer vaše prostorije.
Ručno upravljanje sa ručkom i pozicioniranjem u bilo kom položaju. Unutrašnje roletne sa ručnim upravljanjem sa ručkama su veoma lake za korišćenje. Unutrašnja roletna se postavlja na gornji pokrivač krovnog prozora i klizi po bočnim šinama koje omogućuju jednostavno upravljanje i pozicioniranje u bilo kom položaju. Jednostavno uhvatite ručku u dnu roletne da je podignete ili spustite po želji. Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.
Model Roletne DKL - Siesta Roletne
Boja Roletne Razne boje po upitu
Tip Prozora FK04 / F04
Dimenzije Prozora (cm) 66 x 98
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: VELUX SRBIJA DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020