Vrata za dimnjak - 160x280mm Bela

Šifra: 71913
(0 ocena)
Opis proizvoda Vratanca za dimnjak predstavljaju deo dimovodne instalacije. Služe za održavanje dimnjaka radi očuvanja sigurnosti u upotrebi.
MP cena: 2.307 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 71913
Veleprodajna cena 1.922,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Kako je zadatak dimnjaka da stvaranjem promaje dovede potrebnu količinu vazduha u ložište i da gasove odvede u atmosferu, vratanca za dimnjak kao deo dimovodnog sistema imaju sledeću namenu:
- kontrola stanja dimnjaka i dimovodnih kanala;
- kontrola protoka i pritiska dimnih gasova;
- kontrola protiv-požarnih uslova;
- vizuelna kontrola;
- analiza dimnih gasova;
- čišćenje, spaljivanje i vađenje čađi.
Prednosti Vratanca poseduju postojanost na povišene temperature zahvaljuci specijalnom izolacionom pločom bez sadržaja azbesta, postojanost na čađ i koroziju i postojanost na kondenzat.
Ugradnja rama je sigurna i jednostavna. U zavisnosti od promera dimnjaka primenjuje se najviše za građevine stambene, stambeno-poslovne i industrijske namene na uređajima za loženje srednje i veće snage.
Dimenzije otvora (mm) 160 x 280
Dimenzije (mm) 250 x 370
Boja Bela
Površinska zaštita Površinska zaštita koja se primenjuje na ovom proizvodu je:
- galvansko cinkovanje: Ovim postupkom se postiže odlicna antikoroziona zaštita. Cinkovanjem se dobija zaštitni sloj debljine od 8-12μm postojan u temperaturnom intervalu -40 ºC do +300ºC
- plastifikacija: Prevlakom od boja postiže se kvalitetna zaštita metalnih delova od korozije. Proizvod poseduje glatku i sjajnu površinu (>80%). Plastificiranjem se dobija zaštitni sloj debljine 60-80 μm, postojan u temperaturnom intervalu -40 do +200ºC.
Dodatne Informacije Preporučljiv način ugradnje ovog tipa vratanca za dimnjak je montaža posredstvom maltera ili nekog drugog vezivnog sredstva.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: ANTIĆ KOSTA DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020